Info Sponsorkliks

Klik op de SponsorKliks button op onze website, je betaalt niets extra's en sponsort je TTV Heemskerk.
Namens TTV Heemskerk bedankt voor deze kleine moeite die voor onze vereniging een groot verschil maakt.

Zoekfunctie in winkellijst

Er komen steeds meer webwinkels bij. Dat is natuurlijk een goede ontwikkeling, maar de winkellijst wordt daardoor langer. Daarom heeft SponsorKliks een zoekfunctie toegevoegd aan de winkellijst. Door de naam van de gezochte winkel in te toetsen ziet men snel of die erbij staat. Vervolgens kan men direct doorklikken naar de gezochte winkel.

iFrame voor website vereniging

Vanaf nu is het mogelijk om de winkellijst op te nemen binnen de website van de vereniging. Dit iFrame wordt geleverd zonder header en footer maar wel met de zoekfunctie.
Gevoelsmatig werkt dit voor de bezoeker van uw website prettiger omdat er dan binnen de website van de vereniging wordt gewerkt.
Voor het iFrame van TTV Heemskerk is dit webadres te gebruiken:
http://www.sponsorkliks.nl/partners.php?club=2877&v=iframe

Samenwerking Nederlandse Basketball Bond

Na de honkbalbond KNBSB en de tafeltennisbond NTTB is de NBB (Nederlandse Basketball Bond) de derde sportbond waarmee SponsorKliks een officiële samenwerking aangaat. Daarmee bevestigt ook de NBB de meerwaarde die SponsorKliks heeft voor verenigingen.
Zij gaan de aangesloten clubs benaderen en informeren over de mogelijkheden van SponsorKliks. Op woensdag 27 juni zal SponsorKliks aanwezig zijn bij de basketbalinterland Nederland – België voor vrouwen in Almere.

Rhian Ket maakt gebruik van SponsorKliks

Internationaal schaatser Rhian Ket maakt sinds kort gebruik van SponsorKliks. Bezoekers van zijn eigen website kunnen via een banner naar webwinkels klikken. Deze sponsorgelden worden aangewend om het grote doel te bereiken, de Olympische Spelen in Sotsij in 2014.
Rhian Ket is gespecialiseerd in de 1000 en 1500 meter. Zijn beste resultaat was het kampioenschap tijdens het NK afstanden op de 1500 meter in 2010. Momenteel studeert Rhian, naast zijn topsportcarrière, aan de FIFPro Online Academy. Tevens neemt hij zitting in de stuurgroep topsport van de KNSB en is hij lid van de atletencommissie van NOC-NSF.

Handige links

De Sponsorkliks pagina van TTV Heemskerk
Het transactieoverzicht van TTV Heemskerk