Tafeltennisvereniging Heemskerk

Wat biedt de vereniging
De tafeltennisvereniging Heemskerk biedt jong en oud de mogelijkheid om sportief en gezellig bezig te zijn. Voor jeugdleden hebben we een trainingsprogramma en jullie kunnen op 4 niveaus diploma’s halen.
Wij hebben momenteel twee jeugdgroepen:

1.
Groep A voor beginnende spelers (meestal basisschool leerlingen)
  woensdag 18.15 - 19.15 uur

2.
Groep B voor gevorderde spelers die wat langer mee bezig zijn

woensdag 19:15 – 20:15 uur

Voordat je je inschrijft mag je een paar keer komen kijken en meedoen. Daarna kan je door het invullen van een inschrijfformulier lid worden.
Naast het spelen/trainen doen we ook mee aan clusteractiviteiten van de bond, waaronder regelmatig een toernooi tegen andere verenigingen uit de regio. We hebben natuurlijk ook de eigen jeugd clubkampioenschappen en met Kerst en Pasen spelen we meestal een verrassingstoernooi. Het jaar sluiten we af met een leuke activiteit.

Wat heb je nodig?
Voor het spelen in de zaal zijn binnensportschoenen verplicht. Sportschoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan i.v.m. het achterlaten van zwarte strepen op de vloer. Verder is het gewenst om sportkleding te dragen. Een tafeltennisbatje heb je niet nodig – je krijgt van ons een goede te leen.

Gemeentelijke gymzaal Visserstraat 6b (naast basisschool De Zilvermeeuw).

Aan- en afmelding en informatie

Secretariaat:

Peter Gerritsen